Professional organizing

Mijn naam is Mariëlle Huppertz en ik begeleid mensen bij het opruimen van hun huis en het ordenen van hun administratie. Daarnaast bied ik hulp bij agendabeheer en huishoudmanagement.
Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat mensen weer grip krijgen op hun leven en dat hun huis weer een echt thuis wordt.

Van jongs af aan vond ik het leuk om op te ruimen en voor mensen te zorgen. 
Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik na mijn VWO-opleiding gekozen heb voor de opleiding tot bibliothecaresse.

Na 27 jaar dit mooie vak uitgeoefend te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na opleidingen tot administratief medewerkster en financieel assistente startten mijn man Wim en ik op 1 oktober 2017 een administratiekantoor. Ook bij het boekhouden komt het goed van pas dat ik erg nauwkeurig kan werken. Bovendien vind ik het heel fijn om met en voor mensen te werken. Een luisterend oor en echte aandacht voor onze klanten vind ik hierbij erg belangrijk.

Daarnaast heb ik mijn kennis nog uitgebreid door de opleiding tot professional organizer te volgen. Hiermee kan ik mensen helpen om hun spullen, administratie, agenda en huis weer opgeruimd, op orde en schoon te krijgen.
Zoals u ziet, lopen het ordenen van spullen en papieren en het helpen van mensen als een rode draad door mijn leven.

Als u de grip op uw huishouden kwijt bent, u dagelijks ergert aan de chaos in uw huis en hoofd dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met veel plezier ga ik samen met u op zoek naar een oplossing zodat u weer een opgeruimd leven krijgt en uw huis weer gaat voelen als een echt thuis! Ik kan u hierbij ondersteunen en begeleiden.

Een intakegesprek (1 uur) is gratis. Ik werk bij voorkeur in blokken van 3 uur. Mijn uurtarief is € 35,- (incl. 21% BTW).